Gedžeti

Razer lansirao nove bežične slušalice

U pitanju su poboljšane Hammerhead slušalice...

Razer kompanija je poznata u svetu po kreiranju gejmerskih geždeta, ali ovoga puta ova kompanija predstavlja slušalice koje će se svideti svima, a ne samo gejmerima.

Reč je o Hammerhead True Wireless slušalicama sa modelom Pro koji donosi THX sertifikovani zvuk i aktivno uklanjanje šuma. Slušalice sa mikrofonima koriste niz od četiri mikrofona kako bi minimalizovali zvuk vašeg okruženja, dok pažljivo podešeni zvuk sa sertifikatom THX nudi jasniji vokal, duboke zvukove i zvukove bez distorzija.

Slušalice za uši takođe sadrže 10 mm upravljačke programe sa frekvencijskim odzivom od 20-20 kHz, Bluetooth 5.1 konekciju sa kašnjenjem od 60 ms i ukupno trajanje baterije od  20 sati. Uz slušalice se takođe dobija i vrlo lepa futrola, koja će vam omogućiti da ih spakujete i bezbedno nosite sa sobom.

Razer nije otkrio kada će se ove slušalice naći u prodaji i koliko će koštati, ali ih verovatno možemo očekivati u radnjama u januaru.

Foto:Razer

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group