Lifestyle - Biz

Džordž Kluni častio 14 prijatelja sa milion dolara

Eh, što mi nismo prijatelji sa njim...

Slavni glumac je u nedavnom intervjuu otkrio da jako ceni svoje prijatelje i da je kao znak zahvalnosti svakom od njih dao po milion dolara. Pošto u svom okruženju ima 14 ljudi koje smatra najboljim prijateljima, on je u znak prijateljstva poklonio ukupno 14 miliona dolara.

„Prijateljstvo je nešto što se najteže pronalazi u životu i kada pronađete prave prijatelje, potrebno je da uradite sve da ih zadržite i da očuvate to prijateljstvo. Ovo nije kupovina prijatelja, već samo poklon. U mogućnosti sam da im poklonim ovaj novac, a ako će im on doneti neku veću sreću i ako će im omogućiti bolji život, onda sam srećan što to mogu da uradim“, poručio je glumac i rekao da su pravi prijatelji oni koji su uvek uz vas, i u dobru i u zlu.

Ogroman broj ljudi, počeo je da se javlja Kluniju na društvenim mrežama sa porukama: "Daj i meni milionče i ja ću ti biti najbolji prijatelj". Naravno, glumac je sve shvatio kao šalu i pozdravio sve fanove.

Foto:Hyperbeast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group