Japanska kompanija sa svojim hoverbajkovima kreira budućnost

Svako ko je dovoljno bogat danas ima mogućnost da poruči hoverbajk koji deluje kao da stiže iz Povratka u budućnost po ceni od 680.000 dolara...

Japanska kompanija ALI Technologies predstavila je XTurismo Limited Edition hoverbajk, koji će biti proizvoden u seriji od dvesta jednosed jedinica od trista kilograma do sredine sledeće godine. Ova kompanija svetu je predstavila svoj neverovatni proizvod na Fuji Speedway Racecourse događaju, a kako tvrdi, on kupcima donosi četrdesetominutnu vožnju pri brzini od 100 km/h između dva punjenja.

Predsednik i izvršni direktor kompanije ALI Technologies, Daisuke Katano, pružio je tokom ovog događaja prezentaciju vezanu za viziju budućnosti svog novog proizvoda. Kako je direktor izjavio: "Omogućićemo hitnu upotrebu hoverbajkova u slučaju nesreća i prirodnih nepogoda, istovremeno promovišući njihovu upotrebu u zabavnim aktivnostima tokom vremena kada ne postoji potreba za hitnim intervencijama".

"Kako bi implementirali ovu tehnologiju u društvo, smatramo da pre svega moramo razviti propise i podstaći opšte priznanje i društvenu prihvatljivost. Razvijaćemo ovaj koncecpt u okviru industrije koja može pomoći i koristiti društvu."

Tokom prezentacije XTurismo Limited Edition hoverbajk je demonstrirao je svoju funkcionalnost i objašnjeno je da dolazi sa konvencionalnim motorom i četiri baterijski napajanim jedinicama, zajedno sa različitm modelima displeja sa kojima će se naći u prodaji.

Novoosnovani brend ALI Technologies cilja ka tome da postavi globalne standarde u vazdušnoj mobilnosti, dok je njegov XTurismo Limited Edition model hoverbajka sada dostupan za poručivanje, sa isporukama koje će krenuti prvom polovinom sledeće godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group