Koosnivač dogekoina uprkos svemu tvrdi da je Mask obična ljiga

Nakon nedavnog tvita Elona Maska i objave da više kompanija Tesla uskoro neće prihvatati bitkoin u svom platnom prometu, biznis magnat je survao cenu ove kriptovalute za 8.5% svetlosnom brzinom...

Pored toga, odmah posle njegove izjave da sarađuje sa tvorcima dogekoina radi popravljanja efikasnosti sistema transakcija ove kriptovalute, samostalni osnivač, Džekson Palmer, podelio je svoje mišljenje vezano za "oca dogekoina".

U seriji brzo obrisanih tvitova, Palrmer je izjavio: "Elon Mask jeste i uvek će biti nadobudni grabljivac". Nakon toga, obrisao je svoj tvit - "Brišem ovo za jedan minut, to je sve što imam da kažem i želim da uživam u mirnom životu". Ipak, dodao je: "Ps. SNL epizoda je bila užasna brate". Zahvaljujući Palmerovoj samotnjačkoj prirodi, nije nam baš najjasnije zašto je odlučio da ispolji svoje misli na Twitter platformi, ali njegov tajming je definitivno interesantan.

Iako je potpuno jasno da koosnivač dogekoina ne mari previše za Elona Maska, ovo nije sprečilo njegove trenutne divelopere da sarađuju sa poznatim biznismenom.

Prema poslednjim informacijama, oni sarađuju sa milijarderom na svom projektu još od 2019. godine, dok je jedan od ljudi zaduženih za razvoj ove kriptovalute, Ros Nikol, izjavio da ih je Mask lično ohrabrivao da poprave protok transakcija i omoguće ulaz, savetovanje i konekcije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group