Lebron se pridružuje razvijanju Tonal pametnih kućnih sprava za vežbanje

Lebron Džejms postao je partner kompanije Tonal, koja se bavi pametnim sistemima kućnih teretana u njenoj poslednjoj kampanji, uključujući se u svojstvu saradnika i investitora...

U poslednjoj reklami ovog brenda, Lebron kod kuće radi na njegovoj pametnoj mašini, koja koristi digitalni sistem tegova kako bi generisala maksimalni otpor do devedeset kilograma.

Džejms se ovim putem zvanično pridružio grupi sastavljenoj od preko trideset sportista i brend ambasadora, uključujući Serenu Vilijams, Stefana Karija, Klej Tomsona, Sju Berd i mnogih drugih. Sedište ove kompanije u San Francisku podržano je od strane vodećih kapitalnih investitora, koji uključuju Dragoneer, Sapphire Ventures i Bolt, između ostalih.

" Investicija Lebrona Džejmsa, jednog od najvećih sportista na svetu, predstavlja vrhunski momenat za Tonal", izjavio je Ali Oradi, osnivač i generalni direktor kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group