Mekgregor viskijem osvaja svet

Prateći izjavu Konora Mekgregora koji tvrdi da je udvostručio svoje bogatstvo prodajom Proper No. Twelve destilerije irskog viskija, The Notorious i Proximo Spirits, Inc, američki uvoznik koji mu je pomogao da pokrene brend, upravo su najavili novu dugoročnu saradnju, vrednu oko 600 miliona dolara…

Ugovor će osigurati da Irac ostane glavni deoničar nakon prodaje njegovog brenda meksičkoj kompaniji Becle i nastaviće aktivno da promoviše njegovu kampanju jer je do sada uspeo da proda preko šest miliona flaša ovog viskija. Mekgregorov menadžer i poslovni partner Audie Atar, zajedno sa preduzetnikom i glavnim čovekom industrije Kenom Ostinom, koji je takođe pomogao prilikom lansiranja Proper No. Twelve viskija, ostatće u upravnom odboru kako bi sarađivali sa brendom Proximo na daljem razvoju i usavršavanju linije.

"Osnovao sam Proper No. Twelve destileriju pre manje od tri godine, a ona je danas postala zvezda u industriji viskija", izjavio je Mekgregor. "Ovaj dogovor je veoma uzbudljiv za moje partnere i mene, jer stvara nove mogućnosti za poslovne uspehe. Naša vizija za Proper No. Twelve se nastvlja i na neverovatan način raste u svetskim razmerama, sa glavnim ciljem predstavljanja ponovo oživljenog tržišta irskog viskija novim korisnicima."

"Konor Mekgreor, Porximo i naši parneri zajedno osvajaju svet velikom brzinom", dodao je Majk Kejes, predsednik i izvršni direktor brenda Proximo. "Kada smo otvorili destileriju, tržištem irskog viskija pretežno je dominirao jedan brend. Sada je Proper No. Twelve potpuno poremetio klimu i postao vodeća kompanija u industriji. Oduševljeni smo svime što smo sa našim partnerima postigli u razvoju Proper No. Twelve brenda do sada, radujući se unapred nastavku ovog zajedničkog uspeha. Novi ugovor takođe demonstrira i posvećenost Proximo brenda daljim širenjem svog prisustva u sverastućim segmentima industrije viskija."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group