Lifestyle - Biz

Najplaćeniji glumci i glumice godine

Forbs magazin je predstavio svoju listu najplaćenijih glumica godine… pogodite ko se nalazi na samom vrhu liste?

Naravno, u pitanju je Dženifer Lorens, koju blisko prati Melisa Makarti, Dženifer Aniston i Fan Bingbing, koja je jedina internacionalna glumica u top pet delu ove liste.

5.Fan Bingbing

Verovatno se sećate ove dame iz X-Man filma iz 2014.godine. Naravno, ne smemo zaboraviti njena glamurozna i moderna pojavljivanja na crvenom tepihu. Ova kineska lepotica zaradila je 17 miliona dolara ove godine, što je mali pad u odnosu na prošlu godinu kada je zaradila 21 milion. 

4.Dženifer Aniston

Zvezda serije Prijatelji uvek ima vrhunski stil. Prošle godine je zaradila 21 milion dolara i zauzela četvrtu poziciju na ovoj listi. Veći deo njene zarade dolazi od njenih reklamnih angažmana, a ona sarađuje sa brojnim vrhunskim brendovima.

3.Skarlet Johanson

Nju viđamo kao lice brenda Dolce & Gabbana, a uskoro ćemo je videti i u ulozi protagoniste u predstojećoj adaptaciji Mange: Duh u Školji. Ona je zaradila 25 miliona dolara, što je stavlja na treću poziciju ove liste. Iako nije popularna kao Dženifer Lorens, ona je trenutno glumica koja ima najveći prihod svih vremena.

2.Melisa Makarti

Jako nam je drago što se ova simpatična i šarmantna glumica vraća na male ekrane u oživljavanju čuvene Gilmore Girls serije. Ona je zauzela drugo mesto na listi, jer je zaradila 33 miliona dolara zahvaljujući svojoj ulozi u novom Ghostbusters filmu, iako je on bio na meti žestokih kritika.

1. Dženifer Lorens

Između juna ove i prošle godine, ova mlada zvezda zaradila je 46 miliona dolara zahvaljujući svojim glavnim ulogama. Ona se već jednom našla na prvom mestu liste, pa smo sigurni da oskarovka nije bila preterano iznenađena.

Prateći listu najplaćenijih glumica, Forbs je objavio i listu najplaćenijih glumaca. Na prvom mestu je Dvejn The Rock Džonson koji je zaradio oko 64.5 miliona dolara, što je duplo više u odnosu na prethodnu godinu. Drugi glumci na listi su Džoni Dep, Džeki Čen, Met Dejmon i Tom Kruz.

5. Džoni Dep

Džoni Dep je imao veliku platu zbog uloge u filmu Alisa u Zemlji čuda, i naravno, predstojećoj epizodi čuvenih Pirata sa Kariba, pa je zaradio 48 miliona dolara. Ipak, drama koja se podigla oko njega i njegovog braka sa Amber Herd i navodnih napada na nju, dovela je do toga da njegovo bogatstvo bude značajno manje.

4. Tom Kruz

Verovatno zahvaljujući filmu Nemoguća Misija – Rogue Nation, Tom Kruz je zauzeo četvrto mesto na listi. Ove godine će izaći još jedan film sa njim u glavnoj ulozi. Zahvaljujući tome, on je zaradio oko 53 miliona dolara.

3. Met Dejmon

Sa 55 miliona dolara, Met Dejmon se našao na trećem mestu liste zahvaljujući filmu Marsovac. Ove godine, on se vratio i Born franšizi, pa ćemo ga sasvim sigurno i sledeće godine videti na samom vrhu ove liste.

2. Džeki Čen

Džeki Čen je zaradio 61 miliona dolara, a sve zahvaljujući kineskoj kinematografiji kojoj se vratio.

1. Dvejn Džonson

Sa 64.5 miliona dolara, Dvejn Džonson je na prvom mestu liste. On je lako postao obeležje komedije i akcije u svetu kinematografije, a zaradio je skoro duplo više u odnosu na prošlu godinu.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group