Pravi Vuk sa Vol strita želi mesto direktora ukoliko Mask vrati kokain u Koka-Kolu

Nakon Maskovog šaljivog tvita u kome je izjavio da će kupiti Coca-Cola brend i vratiti koku u njega, Džordan Belfort se javio i izneo u tom slučaju želi da bude njegov izvršni direktor...

Šanse za ovo su prilično male, ali nikada nisu ravne nuli, tako da ovakve izjave pravog Vuka sa Vol strita ne predstavljaju ništa novo niti iznenađujuće posebno u okviru svih bizarnih vesti koje cirkulišu medijima i društvenim mrežama u poslednje vreme.

Definitivno je već čitav svet upoznat sa time da je najbogatiji čovek kupio Twitter za 44 milijarde dolara, što je prilično veliki iznos čak i za njega. Međutim, milijarder koga zapravo boli briga za sve potvrdio je kako ne planira da prestane sa trošenjem još uvek, tvitujući: „Sledeća je Coca-Cola i vraćanje kokaina u nju“. Naravno, odmah možemo pretpostaviti da se Mask šali, ali ko to može sa sigurnošću tvrditi u ovom suludom vremenu?

Bilo kako bilo, ukoliko on zaista odluči da preuzme kompaniju, bivši broker Belfort, čijim memoarima je inspirisan popularni film Vuk sa Vol strita, naglasio je da želi da bude u samom centru zbivanja. Ukoliko nekim čudom niste pogledali Vuka sa Vol strita, onda je dovoljno naglasiti da je u film ispunjen konzumacijom belog praha, sa Leonardom Dikapriom koji je na savršen način izveo svoju reinterpretaciju hedonističkog i samodestruktivnog načina života ovog čoveka.

Trosatni naslov Martina Skorsezea ispunjen je brutalnim i veoma istaknutim, divljim scenama, suludim bacanjem patuljka i Margo Robi koja pruža izvanredne erotske segmente. Jedna od najvoljenijih scena iz ovog filma jeste kada se Dikaprio nalazi na ručku sa Metjuom Mekonahijem, koji igra ekscentričnog starijeg brokera Marka Hana.

Njegov karakter predstavlja Džordanovog mentora prilikom njegovog starta na Vol stritu, a tokom ovog ručka on je podelio neke od njegovih glavnih saveta vezanih za regularnu masturbaciju i upotrebu kokaina. Prema tome, sa Skorsezeom na kormilu, Dikapriom i Mekonahijem odrešenih ruku i pune slobode po pitanju improvizacije, potpuno je bilo očigledno da će ova scena prerasti u pravo umetničko blago. Ipak, nakon 5-6 pokušaja i snimljenom scenom, razmišljanje van kutije je ono što ju je prenelo na sasvim novi nivo.

Između snimanja, Mekonahi se udarao u grudi i krenuo da peva kao Indijanac. Ovo je bila neka vrsta meditacionog rituala Oskarom nagrađenog glumca, koji on koristi već neko vreme i uz čiju pomoć bistri svoju glavu, priprema glas i pronalazi svoj ritam. Dikaprio je predložio da se ova čudna koncentraciono motivaciona rutina uključu u legendarnu scenu i sve ostalo je istorija.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group