Pogledajte kako izgleda brijanje u Indiji za 30 centi

Pogledajte šta će vam berberi u Indiji uraditi ako im date 30 centi...

Indija je mesto koje morate posetiti. Ovde ćete upoznati sasvim novu kulturu i ljude koje nikada nećete zaboraviti. Međutim, pored svih turističkih atrakcija i neverovatne hrane, postoji mesto koje morate posetiti, a to su lokalne berbernice.

Za malu cenu dobićete ponudu koju nećete moći da odbijete. Berberski majstori pružaju različite usluge koje će vas oduševiti. Pored osnovnih usluga, brijanja i šišanja, možete dobiti najneverovatniju masažu glave. Svi koji su ovo probali kažu da je ovo neverovatan osećaj i da ovaj tretman izvlači i najmanje delove stresa iz organizma i tela.

Ono što sve posetioce indije fascinira jeste činjenica da se na svakom koraku nalaze ulični Berberi koji vas mogu obrijati na parkingu, pored ograde ili u hladovini drveta i oni to rade po neverovatno niskoj ceni. Međuitm, još šokantnija stvar jeste njihova profesionalnost i kvalitetna usluga koju pružaju.

Osobe koje su bile kod ovih berbera kažu da im je brijanje u Indiji jedno od najboljih i da se može porediti i sa berbernicima koje svoje usluge naplaćuju i po nekoliko stotina dolara.

Zbog toga obavezno posetite indijske berberine i verujte nam da se nećete pokajati.

Pogledajte video klip:

 

Foto:pxhere

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group