Lifestyle - Putovanja

Spavajte sa slonovima na Tajlandu

Anantara Golden Triangle vam pruža spavanje u providnim kupolama koje se nalaze na staništu velikog broja slonova...

Tajlan iz godine u godinu postaje sve posećenija i popularnija tursitička atrakcija, a razlog za to jesu životinje i prelepa priroda koja okružuje ovo mesto. Iako mnogi žele da vreme provode u modernim i futističkim hotelima, Anantara Golden Triangle vam pruža neverovatno iskustvo koje košta 585 dolara za jednu noć.

Na ovom resortu možete spavati u kućama koje nose naziv „Baloni iz Džungle“, i iz kojih možete kročiti u svet slonova. Ove kuće sadrže sfere koje su potpuno providne i u kojima možete provoditi sate. Pored kupola, šeta se veliki broj slonova, koji vas ne mogu povrediti i koje možete posmatrati kao da ste pored njih.

Oni koji su ovom smeštaju boravili kažu da  je iskustvo nezaboravno i da nigde na svetu nećete moći da iz intime dnevne sobe uživate u neverovatnoj prirodi i divnim slonovima koji ispred vaših očiju na nekoliko metara vode svoje divlje živote.

Pogledajte galeriju:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group