Lifestyle - Saveti

Bekam otkrio tajnu svog dugogodišnjeg braka

Mnogi se pitaju kako je on uspeo da održi svoj brak na nogama…

U današnjem “modernom” dobu, sve je ređe videti brakove koji ostaju i sve više ima ljudi koji se razvode. Ova situacija pogotovo je loša u svetu poznatih ličnosti gde brakovi teško uspeju da se održe i par godina. Međutim, legendarni fudbaler i njegova supruga Viktorija, u braku su 20 godina i kažu da su otkrili tajnu uspešnog braka.

Bekam je na svojim društevnim mrežama proslavio godišnjicu svog braka i muškarcima dao nekoliko saveta koji će im pomoći da sačuvaju i produže brak.

1. Stalno joj govorite da je volite i pokažite joj koliko je volite, jer ako dopustite da se ljubav ugasi, tada sve prestaje.
2. Radite zabavne stvari. Smeh je lek koji leči sve.
3. Brak je uspešan onoliko koliko se vi trudite, ako želite da budete zauvek sa vašom ženom, onda mnogo toga morate žrtvovati.
4. Greške su normalne, ali morate naučiti da praštate.
5. Porodica mora da vam bude na prvom mestu. To je zlatno pravilo.

Dejvid tvrdi da je u ove dve decenije imao dosta uspona i padova sa Viktorijom, ali da su oni zajedničkim snagama uspeli da prožive sve zajedno i da će tako nastaviti do kraja njihovih života.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group