Sex

Aplikacija za muvanje za muškarce sa velikim penisom

"Big One" je nova aplikacija koja je kreirana posebno za muškarce koji imaju alatku veću od proseka...

David Mins je čovek koji je kreirao aplikaciju pod imenom "Dinky Dates" i ova aplikacija bila je namenjena za muškarce koji imaju manji penis, kao i za žene koje to preferiraju. Međutim, David je sada odlučio da napravi aplikaciju i za muškarce koji raspolažu sa većom opremom, pa je tako nastala aplikacija "Big One".

Svi muškarci koji imaju penis veći od 15 cm, kvalifikuju se za prijavljivanje i na ovoj aplikaciji mogu napraviti profil. Žene koje budu tražile partnere na ovom mestu, znaće šta će ih čekati i David smatra da je to jako važno, jer će muškarci tada doživljavati manje odbijanja.

"Istraživanja su pokazala da neke žene preferiraju manje, a neke veće penise. Zbog toga ove aplikacije postoje. Preko njih ćete biti u kontaktu samo sa ženama kojima to odgovara i koje znaju sa čime raspolažete, tako da u tom pogledu nećete biti odbijeni", rekao je David.

Nakon lansiranja ove aplikacije, više od 70.000 ljudi se prijavilo, uključujući i muškarce i žene.  Ova aplikacija nudi nešto što ni jedna druga aplikacija do sada nije ponudila, tako da su muškarci i žene za sada zadovoljni.

Sada se samo postavlja pitanje, da li će muškarci lagati o svojoj dužini, kao što to većinom rade,  i praviti profile na ovom sajtu iako ne zadovoljavaju uslov od 15 cm.

Foto:New York Post

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group