Realistični kineski seks roboti osvajaju svet

Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology predstavlja jednog od vodećih kineskih brendova za stvaranje robota opremljenih veštačkom inteligencijom...

Između različitih proizvoda ove kompanije nalaze se brojni AI roboti, a najprodavaniji od svih su seks modeli imana Emma. Multifunkcionalna mašina povezana je na internet putem Android operativnog sistema i poseduje visoke simulacione mogućnosti.

Ovi seks roboti poseduju mekanu i elastičnu kožu kreiranu od termoplastičnog elastomer materijala, TPE, sa nešto nižim sadržajem ulja i bez mirisa. Temperatura ovih modela podešena je tako da uvek bude oko 37 stepeni Celzijusa, kako bi podsećala na ljudsku.

Bezbednosni problemi rešeni su sistemima protiv požara, električnih udara i merama namenjenim sprečavanju eksplozija. Dodavanje telesnih senzora učinilo je ove mašine još sličnijim ljudima. Međutim, ova autentičnost ne dolazi za sitne novce, jer se Emma putem mreže prodaje po ceni od oko 3.136 dolara, sa svojom grupom kupaca od koje većina ima između četrdeset i pedeset godina. Većina klijenata kompanije dolazi iz Evrope i SAD.

Na Bliskom Istoku vlada veliko interesovanje za seks robote takođe, ali njihov uvoz u ove zemlje gotovo je nemoguć i pre svega zabranjen regularnim kanalima. Slična situacija je sa Brazilom, Čileom i Argentinom, zajedno sa Rusijom i Filipinima, gde je cariski uvoz ovakvih modela veoma problematičan.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group