Zaglavio penis u plastičnu vodovodnu cev

Muškarac u dvadesetim godinama zaglavio je svog vršnjaka u 2,5 cm široku PVC cev, koja se koristi za slivnike u kuhinjama, zadovoljavajući se ručnim radovima u svojoj kući u Bangkoku...

Ovaj mladić nedavno je završio trentmane za uvećanje penisa putem injekcija i želeo je da testira svoj alat glumeći vodoinstalatera. Uverivši se na najgori mogući način da je procedura povećanja uda uspela, on je svoj penis zaglavio u plastičnoj cevi i posmatrao kako otiče i počinje da menja boju. Uprkos velikoj sramoti, majstor Bob morao je pozvati hitnu pomoć, čija ekipa nažalost nije mogla da iseče cev u toplini njegovog doma, već ga je prebacila u bolnicu gde je tim specijalista i superjunaka, prekaljenih u ovakvim slučajevima, stupio u delikatni proces njenog otklanjanja.

Napaćeni vatrogasci koristili su klešta, cirkularne sekače i tube lubrikanta kako bi oslobodili polni organ ovog čoveka. Čitav proces otklanjanja uske plastične cevi sa penisa ovog momka trajao je mukotrpnih dvadeset minuta. Jedan od ljudi iz spasilačkog tima izjavio je da je pored njegove veličine, polni organ ovog čoveka oticao svaki put kada bi ga pipnuli, što je učinilo uklanjanje njegovog PVC štita još težim.

Vatrogasci su morali da uguraju zaštitni sloj između cevi i penisa kako polni organ ovog čoveka ne bi detonirao prilikom zasecanja. Neimenovani pacijent izjavio je lekarima da on ne bi imao ovaj problem da nije koristio injekcije za povećanje polnog organa. Kako je pacijent izjavio: "Baš sam pogođen svim ovim, jer sam potrošio velike pare na ovu proceduru, a sada moram platiti i troškove lečenja takođe". Ponekada ona stara 'svuda mu je bolje nego u gaćama' i nije potpuno tačna.

Mladi avanturista napustio je bolnicu i njegov trentman se nastavlja, ali lokalni mediji nisu naveli da li je pretrpeo bilo kakve posledice trajne ili privremene odnosno, da li je piša ovog čoveka normalno funkcionisala nakon veoma napete procedure.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group