10 NAJBOLJIH FUDBALERA 2014/2015

U 2014. godini imali smo prilike da gledamo fenomenalne i neverovatne mečeve i još neverovatnije igrače. Videćemo šta će nam doneti nova fudbalska sezona, ali mi smo rešili da vam predstavimo 10 trenutno najboljih fudbalera.

10. James Rodrigez

Na početku 2014. godine Rodrigez je bio senka svog kolege Falkaa, ali na kraju sezone pokazao je da je pravi fudbaler i super zvezda. Pokazao se kao odličan saigrač i pravi dragulj Monaka. Prelaskom u Real Madrid zaradio je dosta novca i izgleda da će se dobro snaći u svom novom timu.

09. Luis Suarez

Čuven po svojim ujedima i suzpenzijama, Suarez je takođe jedan od najboljih igrača današnjice. Pokazao se odlično kao igrač Barselone i reprezentativac Urugvaja i dokazao da, kada hoće, može sam da promeni tok utakmice.

08. Gareth Bale

Posle rekordnog transfera iz Totenhema, Bejl je započeo svoju karijeru u Real Madridu. Pritisak na njemu je bio ogroman, ali on je izdržao i pokazao da je pravi fudbalski as. Pokazao se kao odlično pojačanje svojim saigračima u Realu i dominirao je Španskom ligom.

07. Thomas Muller

Miler je definitivno jedan od onih igrača kojem se svi dive. Njegova tehnika i kretanje na terenu su neverovatni i zbog toga je pravi košmar za svoje protivnike. Uvek je na pravom mestu i uvek se čini kao opasan protivnik.

06. Zlatan Ibrahimović

Očekujte neočekivano sa Zlatanom. Za njega kažu da je fudbaler sa promenjlivim raspoloženjem, što nekada zna da pokaže na terenu. Odlična tehnika, brzina i neverovatni golovi izdvajaju ga od drugih fudbalera.

05. Philipp Lahm

Filip Lam je definitivno potvrdio da je jedan od najboljih igrača na planeti. Genijalan igrač Bajerna pokazao se najviše kao reprezentativac Nemačke pa je na Svetskom prventsvu u Braziilu dominirao sa svojim timom.

04. Arjen Robben

Roben sa svojim jedinstvenim stilom, neverovatnom brzinom i sjajnom tehnikom spada u 5 najboljih fudbalera današnjice.  Jedan je od ključnih igrača Bajerna i ne prestaje da iznenađuje svoje fanove, saigrače i protivnike.

03. Manuel Neuer

Na našu listu morali smo da stavimo i najboljeg golmana današnjice, Manuela Nojera.  Ovaj neverovatni golman i dalje zna da iznenadi sve na terenu, a pokazao se kao jedan od najkorisnijih igrača Bajerna. Teške i brze lopte za njega nisu problem, jer je on kao mačka.

02. Lionel  Messi

Sin Argentine i naslednik Maradone jedan je od najboljih igrača svih vremena. Mesijeva neverovatna brzina i tehnika izdvajaju ga od ostalih igrala i čine ga najtežim protivnikom. Četiri puta je nosio titulu kao najbolji igrač godine, ali u 2014. godini nije pokazao svoj kvalitet, pa se zbog toga nalazi na drugom mestu.

01. Cristiano Ronaldo

Večita debata, da li je bolji Mesi ili Ronaldo? Teško je odlučiti i odrediti koje bolji, obojica su neverovatno sposobni i efektni, ali kada govorimo o 2014./2015. godini, ipak moramo staviti Ronalda na prvo mesto.  Ronaldo je u prethodnoj sezoni postigao 61 gol u 59 utakmica, a u novoj sezoni takođe dominira. Sa svojih 29 godina na vrhuncu je snage i karijere i izgleda da će to tako i ostati. Pretnja je naravno uvek prisutna kada je tu Mesi, ali trenutno je Ronaldo broj 1.

V.P.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group