Bodibilderi pre i posle steroida

Pogledajte ove šokantne telesne transformacije...

Od kada je bodibilding postao sport, bodibilderi su fascinirali ljude svojim telima i svojom snagom. Još od Antičke grčke i prvih svetskih civilizacija, ljudsko telo posmatralo se kao umetničko delo boga i ljudi su se oduvek trudili da usavrše svoje telo i da izgledaju lepše.

Bodibilding je sport koji se upravo fokusira na usavšravanje ljudskog tela i na povećavanje muskulature. Međutim, tokom godina, bodibilding je počeo da prerasta u nešto što mnogi nazivaju „šou nakaza“.

U želji da budu veći i jači, bodibilderi su masovno počeli da koriste steroide i gotovo da ne postoji bodibilder koji ih ne koristi. Steroidi su doveli do toga da imamo bildere, poput Roni Kolemana, koji jednostavno izgleda kao eksperiment ili bolje rečeno, ljudski Hulk.

Mi smo odlučili da vam pokažemo kako su poznati bodibilderi izgledali pre korišćenja steroida i koliko su oni promenili izlged ovog sporta.

Foto:broscience.co

V.P.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group