Čitav tim Juventusa i Intera u karantinu zbog Korone

Kristijano Ronaldo i njegovi saigrači, kao i igrači Intera, primorani su da budu u karantinu jer su bili u kontaktu sa Danjelom Ruganijem, koji je pozitivan na korona virus...

I Ronaldo i Rugani delili su svlačionicu kada je Juventus pobedio Inter Milan sa 2: 0. Svaki igrač oba tima primoran je u karantinski period.

Svima koji su uključeni u utakmicu između Juventusa i Intera, rečeno je da moraju da se stave u karantin, a čelnici Juventusa su u izjavi potvrdili tu vest:

"Fudbaler Danijel Rugani testirao se pozitivno na Coronavirus-COVID-19 i trenutno je bez simptoma. Fudbalski klub Juventus trenutno aktivira sve procedure izolacije propisane zakonom, uključujući popis onih koji su imali kontakt s njim."

Igrači protivničkog kluba, Inter Milan, takođe će morati da budu u karantinu kako bi se detaljno motrilo njihovo stanje i videlo  da li je neko uspeo da bude zaražen od strane Ruganija.

Foto:9gag

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group