Dugotrajna drama portugalskog igrača prešla je na viši nivo

Više slika

Više slika

Nakon novih šokantnih stvari koje je Portugalac izgovorio, saigrači Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda žele da on ode iz kluba pre završetka ovogodišnjeg Svetskog prvenstva...

Prolupali Ronaldo je prošle nedelje bio svuda u medijima, gostujući u brojnim emisijama i objašnjavajući svoju situaciju u stilu prave kraljice drame. Veteran Mančester Junajteda tokom jednog intervjua, koji je trajao devedeset minuta, podelio svoje pritužbe i izjavio da oseća kako klub želi nasilno da ga se reši i istera ga sa Old Traforda.

Ronaldo je izjavio da se oseća izdanim od strane Erika ten Haga, zbog načina na koji ga koristi, odnosno ne koristi u utakmicama, svega nedelju dana nakon što je tridesetsedmogodišnjem veteranu oprošteno zbog izlaženja i nesportskog ponašanja na utakmici protiv Totenhema, odnosno nakon što je dobio kapitensku traku na utakmici protiv Aston Vile.  

Krajem prošle nedelje u javnost su izašli još neki delovi ovog razgovora sa još slasnijim detaljima nego onim ranije emitovanim, sa kojima je klimakterični Ronaldo udario još jače po svom timu. Ovoga puta petostruki osvajač Zlatne lopte osuo je paljbu po svojim saigračima, kao i Ten Hagu, imenujući samo Dioga Dalota, Lisandra Martineza i Kazemira, kao igrače sa dovoljno profesionalizma.

Ovo nikako nije dobro prošlo sa ostatkom svlačionice na Old Trafordu i, kako je preneo engleski Daily Mail, njegovi saigrači ne žele više da ga vide. Izveštaji ove publikacije navode da oni ne žele da se Kristijano vrati u klub i da se nadaju da će uprava naći načine da ih reši muka do kraja Svetskog šampionata.

Pored svega toga, ubrzo nakon što su Ronaldove uvrede i optužbe izašle u javnost, klupske starešine naredile su uklanjanje njegovog plakata ispred stadiona. Igrači Mančester Junajteda veruju da je napadač uvredio duboko i njih i Ten Haga, radije nego da je to bio obrnuti slučaj.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group