Džo Rogan: Konora Megregora će uskoro posetiti antidoping komisija

Zbog toga što je nabio 86 kilograma, Konor Mekgregor je upozoren da uskoro može očekivati posetu ljudi zaduženih za testiranje na narkotike...

Posle teškog preloma noge u julu mesecu, tridesetrogodišnji, bivši UFC šampiona u pero lakoj kategoriji i dupli osvajač krune u lakoj kategoriji, nabacio je dosta mišića i sada je premašio težinu od 86 kilograma. Američki podkaster i komentator, Džo Rogan, od tada se šali da bi UFC zvezda trebalo da se nada pojavljivanju anti-doping kontrole ovog takmičenja, posebno zbog toga što se ovo desilo nakon njegovog zastrašujućeg preloma noge prošlog leta.

Tokom svog trilogijskog meča protiv Dastina Poirijea, Irac je doživeo prelom tibije i od tada je značajno dobio na težini, posebno nakon trenažnog režima fokusiranog na snagu tokom nekoliko meseci i ostalih vežbi koje je radio dok je čekao da mu noga zaceci tokom vremena. Bivši šampion u dve kategorije postavljao je svoje fotografije iz teretane, sa opisom u kome tvrdi da je on sada 86 kilograma granita, privlačeći veliku pažnju internet korisnika.

Mekgregorove fotografije očigledno su podjednako zaintrigirale i Rogana, koji se šalio i upozorio irskog borca da bez ikakve sumnje može očekivati anti-doping kontrolu. U nedavnoj epizodi svog naširoko popularnog potkasta, Joe Rogan Experience, komentator je izjavio: „Ovo je on sada, napumpan do zuba. USADA će ga sigurno posetiti uskoro. Ovo je veoma uvrnuta fotografijia. On je definitivno nabildovan i meni deluje kao da je usred dizanja tegova“.

Rogan je otišao i korak dalje, analizirajući novu napucanu fiziku irskog borca, ističući: „Ako pogledate telo nekog čoveka usred dizanja tegova, ono je pomalo varljivo. Kada dižete tegove kao što to rade bodibilderi pre nego što izađu na scenu, bićete napumpani. Ali on jednostavno izgleda sjajno“.

Iako je trenutno rangiran na devetom mestu UFC lake kategorije, zbog svoje jedine pobede u klasi do 70 kg davne 2016. godine, po pitanju Irčevog povratka, Dejna Vajt izjavio je za ESPN: „Ukoliko sve prođe kako treba sa njegovim oporavkom, on će se vratiti do leta, ali ja zaista nemam nikakvu ideju kako će sve izgledati kada to vreme dođe“. Dejna je ovde mislio da ne zna gde će se Irac stati, odnosno u koju će kategoriju upasti nakon svog vraćanja u oktagon.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group