FIFA kreirala svoju platformu za strimovanje utakmica

FIFA je lansirala svoj lični besplatni stiming servis nazvan FIFA+, gde svi ljubitelji fudbala mogu gledati preko 40.000 mečeva uživo svake godine i brojne originalne TV serije i filmove o nekim od najuticajnijih fudbalera i događaja u istoriji...

Ovaj servis je zvanično dostupan i potpuno besplatan, za sada, a može se koristiti na računarima, striming uređajima i mobilnim telefonima. Nova FIFA digitalna platforma omogućiće ljubiteljima sporta da gledaju mečeve širom sveta. Ova fudbalska organizacija planira da strimuje 40.000 fudbalskih utakmica godišnje, uključujući ženske i omladinske mečeve. Prvog meseca, ljudi će imati priliku da gledaju 1.400 utakmica iz liga kao što su Iračka, Etiopljanska i Nigerijska.

Nove lige će biti dodavane tokom vremena, rapidno povećavajući broj utakmica emitovanih putem ove platforme. Striming servis takođe uključuje i FIFA+ arhivu odigranih utakmica, gde je moguće pronaći preko 2.000 sati arhiviranog sadržaja, zajedno sa mečevima, najinteresantnijim detaljima, ponovljenim snimcima i čak biciklicama koje su sve ostavile bez daha kada su ih prvi put videli. Arhiva je trenutno dostupna i poseduje preko 2.500 snimaka iz poslednjih sedamdeset godina.

Za dobru dozu fudbalskih vesti zadužena je Match Centre kategorija, u kojoj korisnici mogu ispratiti sva dešavanja u svojim omiljenim ligama i učestvovati u prijateljskim kvizovima, anketama i fantasy igrama. Dodatno, tu je i obilje originalnog FIFA materijala. Nešto od ovoga uključuje dokumentarce vezane za Ronaldinja i brojne druge uticajne igrače, akademije i slavne ljude ove igre.

Trenutno, ovaj servis je dostupan besplatno, ali nas nikako ne bi čudilo da krene sa naplaćivanjem kasnije. Šarlot Bur, žena iza FIFA Plus, izjavila je da u zavisnosti od toga kako platforma bude napredovala, FIFA možda predstavi i gejming sadržaj, društvene karakteristike i na kraju, plaćene pretplate svog striming servisa. FIFA+ platforma trenutno je dostupna putem mreže na pet različitih jezika – engleskom, francuskom, nemačkom, portugalskom i španskom, dok će još šest novih jezika biti uvedeno sledećeg juna.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group