Iranski Hulk obrisao sve fotošopovane slike nakon sramnog poraza

Bodibilder, poznat po nadimku Iranski Hulk, obrisao je više fotografija sa društvenih mreža, nakon ponižavajućeg poraza koji je pretrpeo od kazahtanskog boksera, Djumanov Almat Bakitoviča.

Influenser društvenih mreža, čije je pravo ime Sajad Garibi, uspeo je da izdrži samo jednu rundu protiv “Kazahtanskog Titana”, koji ga je sa njegovih 177 kilograma izbacio iz ringa za samo nekoliko minuta.

Po svemu sudeći, Iranski Hulk nije toliko moćan koliko su njegove fotografije originalno prikazivale, sa nekoliko fotki koje su nestale bez traga sa njegovih fidova. Garibi, koji ima više od milion pratilaca na Instagramu, dobio je proizvke svojih fanova kada su fotografije nestale. Jedan korisnik je izjavio da je Garibi “Bliskoistočni Kralj Fotošopa”, dok su brojni potvrdili da su sve obrisane fotografije zapravo daleko od njegovog realnog izgleda.

Garibi je ostao sa samo 14 fotografija na svom fidu nakon ove čistke, koje ga prikazuju u daleko realističnijem svetlu. Njegov poslednji post je objavljen pre ponižavajuće borbe, prikazujući merenje pre početka.

Pored toga, njegova borba sa strongmenom Martinom Fordom je takođe propala. “On nije ono što sam očekivao”, izjavio je Ford. “Jednostavno je obmanuo čitav svet fotošopom, ako ćemo iskreno. Kada ga vidite uživo, uopšte ne izgleda impresivno. On je zapravo sićušan”.

Po svemu sudeći, ovaj užasavajući bokserski meč bio je osuđen na propast, sa Garibijevim trenerom, Hamze Moradijanom koji je izjavio da je Iranski Hulk bio previše stidljiv za boks na javnom mestu, priznavši da je Garibi želeo da otkaže meč nekoliko dana pre održavanja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group