Kristijano Ronaldo izbačen iz prvog tima i nadalje će trenirati sam

Kristiano Ronaldo je nakon slanja u svlačionicu tokom utakmici protiv Totenhema izbačen iz prvog tima Mančester Junajteda i neće trenirati sa prvim timom pred utakmicu sa Čelzijem zbog odbijanja da uđe u igru kao zamena...

Junajted je pobedio londonsku ekipu na Old Trafordu prošle nedejle golovima Greda i Bruna Fernadesa, ali je ove dobre performanse zasenilo Ronaldovo neprofesionalno i adolescentsko ponašanje.

Petostruki osvajač Zlatne lopte besno se uputio ka tunelu noseći svoj narandžasti prsluk pre nego što se začula pištaljka. Upitan o svemu što se izdešavalo sa Ronaldom, putem Amazon Prime Video kanala Erik ten Hag je izjavio kako će se sa svim pozabaviti sutra.

Kako je dalje navedeno, Ronaldo je ispao iz prve postave nakon Njukasla, odbijajući da sledeću utakmicu počne sa klupe i zbog toga je napustio stadion u potpunosti u znak protesta pre kraja meča protiv Totenhema, uputivši se nazad u svlačionicu. Kao odgovor na ovakvo ponašanje, Junajted je oštro reagovao i izbacio ga u potpunosti iz ekipe koja će putovati u London za sledeći meč i očekuje se da će do daljeg trenirati sam.

„Kristijano neće biti deo Mančester Junajted tima za sledeću subotnju utakmicu protiv Čelzija“, stoji u zvaničnoj izjavi ovog tima. „Ostatak ekipe je potpuno fokusiran i spreman za sledeći meč“. Ova odluka vezana za Ronalda u potpunosti je na Ten Hagu, koji u celosti ima podršku svog štaba i kluba u ovoj situaciji.

Prošle sezone Ronaldo je postigao het trik protiv Totenhema, ali se ovoga puta našao iza Markusa Rašforda koji ga je zamenio u startnoj postavi. Pošto je Ronaldo već bio u potpunosti rezigniran, u drugom poluvremenu su ušli Skot Mektomini, Entoni Elanga i Kristijan Eriksen.

Ovo je ko zna koji po redu Ronaldov prekršaj, koji je napustio Old Traford pre zadnjeg sudijskog zvižduka u pretsezonskoj pripremnoj utakmici protiv Rajo Valjekana. U poslednjem slučaju, Ten Hag je njegovu odluku opisao neprihvatljivom. Ronaldo nije dobio gotovo nikakve ponude u letnjem prelaznom roku nakon što je zahtevao transfer i nevoljno ostao sa Junajtedom.

Portugalac je postigao svoj sedamstoti gol u karijeri protiv Evertona, jedan od dva ukupno postignutih od strane Crvenih đavola u ovoj utakmici. Bivši i legendarni golman Mančestera, Piter Šmajhel, izjavio je kako je on potpuno razočaran Ronaldovim ponašanjem tokom meča protiv Spursa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group