Kristijano Ronaldo je po četvrti put osvojio prestižnu Zlatnu loptu 2016

Kristijano Ronaldo ovih je dana u žiži javnosti. Bilo da je to prestižna, četvrta po redu Zlatna lopta koju je osvojio, najnovija devojka ili njegovo seksualno opredeljenje, svet ne prestaje da priča o njemu.

Zlatni dečko koji je osvojio prestižnog fudbalskog Oskara 2008, 2013, 2014, i 2016, godine kao da mnogo ne haje za sve što o njemu mediji pišu, i vodi se za onom izrekom “Za dobrim konjem, prašina se diže”

Francuski magazin France Football je nagradu za najboljeg fudbalera godine u Europi, Zlatnu loptu (Ballon d’Or) ustanovio 1956., a od 2010. do 2015. je izbor organizovan zajedno sa Fifom, i tada je Zlatna lopta bila nagrada za najboljeg fudbalera sveta.

Ronaldo je ove sezone postigao 19 pogodaka za klub i reprezentaciju, dodajući još 51 za Real prošle sezone i tri gola na Euru 2016. Ujedno je odigrao važnu ulogu u napadu Portugala na europski tron u Francuskoj. S Real Madridom je takođe osvojio Ligu prvaka, pobedivši u finalu po drugi put u zadnje tri godine gradskog rivala Atletico Madrid.

Dodeli nagrada nije pisustvovao jer je otputovao sa timom na FIFA Svetsko klupsko prvenstvo u Japan. Međutim, toga nije sprečilo da se nakon izvesnog vremena pojavi u Parizu i u elegantnom plavom odelu primi prestižno priznjanje. Ispod savršeno skrojenog odela provirivao je TAG Heuer Carrera Heuer-02T jedinstveni sat napravljen specijalno za Ronalda, ukrašen sa čak 68 dijmanata koji su se presijavali pod svetlima reflektora.

TAG Heuer je izuzetno ponosan na Ronalda koji je kao ambasador brenda od 2014 godine jeste oličenje motoa #NePucajPod Pritiskom.

Njegov vanserijski talenat i mentalna snaga jesu refleksija TAG Heuer brenda i motoa #DontCrackUnderpressure.

A to da li je sa devojkama ili muškarcima koga briga, jer on je jednostavno najbolji fudbaler, ne puca pod pritiskom a to  je jedino važno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group