Ljubitelji fudbala izabrali 25 najboljih defanzivaca svih vremena

Igrač Milana i italijanska ikona Paolo Maldini proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača u istoriji fubala, prema poslednjem glasanju ljubitelja ovog sporta...

Maldini je igrao u Seriji A preko dvadeset i pet godina i osvojio je mnogo toga na klupskom nivou, uključujući sedam titula domaće lige i pet pehara Lige šampiona. Defanzivac je uspeo svoju igru da prilagodi levom beku, kao i centralnoj odbrambenoj poziciji tokom tri različite decenije.

Ova legenda povukla se sa internacionalne scene nakon Svetskog prvenstva 2002. godine, a da je ostao još četiri godine, on bi dodao i pehar svetskog prvaka svojoj velikoj galeriji takođe. Svi ljubitelji fudbala sa thetoptens.com veruju da je Maldini definitivno dorastao prvom mestu, ali je istovremeno imao veoma jaku konkurenciju.

Ukoliko želite da vidite koji su to najbolji defanzivci svih vremena predlažemo vam da prelistate našu galeriju u nastavku teksta:

« 24 25 26 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group