Lučano Spaleti od navijača dobio Pornhub kapu i fotografisao se sa njom

Menadžer Napolija, Lučano Spaleti, slatko je nasmejao čitavu Evropu nakon što je na glavu stavio Pornhub brendiranu kapu, koju je dobio od strane navijača na otvorenom treningu...

Tim Serije A nalazio se u trening kampu koji se održava u Kastel di Kangro, u Abruco regiji u Italiji, gde je održao javnu pretsezonsku pripremnu sesiju. Nakon treninga, čitav tim i njegov trener krenuli su da potpisuju fotografije i poziraju za fotografisanje sa obožavaocima. Međutim, čitava histerija nastala je kada je Spaletiju jedan od navijača dodao kapu sa ogromnim Pornhub logoom na prednjoj strani.

Šezdesetrogodišnji stručnjak je pogledao direktno u kapu, ali je svejedno stavio na glavu, pre nego što je vratio nazad navijaču. Sve deluje kao praktična šala jednog navijača i uspela je u svakom smislu, jer se Spaleti fotografisao sa logom slavnog sajta za odrasle na glavi tokom nekoliko sekundi.

Bivši trener Intera i ruskog Zenita, postao je zbog ovoga viralna zvezda, ali nedugo pre toga on je oterao Viktora Osimhena, igrača plaćenog više od sedamdeset miliona evra, sa terena. Nigerijski fudbaler je nakon starta nad njim krenuo da protestuje i tražio je da se igrač koji ga je izveo sancioniše, što je izazvalo okretanje želuca kod Spaletija, koji mu je rekao: „Pričaš previše, ajde idi na tuširanje“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group