Majkl Džej Vajt protiv Majka Tajsona

Popularni glumac je izazvao na borbu legendarnog boksera...

53-godišnji glumac koji je tumačio glavnu ulogu u biografskom filmu "Tajson" nedavno je izjavio da bi mogao da pobedi Tajsona i da želi da se sa njim susretne u ringu.

Vajt se može pohvaliti impresivnim iskustvom u borilačkim veštinama, pošto je prvi put počeo da trenira Džiu-Džicu sa sedam godina, ali otkrio je da želi da se okuša u bokserskom ringu, pod bokserskim pravilima.

U razgovoru za „VladTV“, Vajta su pitali da li bi bio spreman da se takmiči protiv Tajsona, na šta je rekao: „Naravno. Da dobijem priliku da se borim protiv Majka, obožavao bih to. Zašto ne bih učinio tako nešto."

Na pitanje kakav bi bio ishod borbe, dodao je: „Naravno, mislim da bih pobedio.“

Vajt je tada insistirao da bi bio spreman besplatno da se suprotstavi bivšem svetskom prvaku u teškoj kategoriji i takođe je rekao da bi mogao da se bori već sledeće nedelje kada bi Tajson pristao.

Majk se povodom ovoga nije oglasio, mada je u nedavnom meču proitv Rej Džonsa Juniora pokazao da je spreman za borbe i da je i dalje u punoj snazi. Ostaje da vidimo da li će se ovaj meč desiti, mada postoje velike šanse za to, jer bi ovo bio pravi spektakl.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group