Mančester Junajted i Adidas predstavljaju nove dreseve klasičnog sitla

Nova oprema Mančester Junajteda za sledeću sezonu procurela je onlajn i sudeći prema fotografijama, deluje da će ona biti pravi klasik...

Crveni đavoli nalaze se na sredini svog ugovora sa kompanijom Adidas vrednim 75 miliona funti, dok je nemački brend sportske opreme odlučio da za sledeću sezonu kreira retro dizajn za mančestersku ekipu.

Uvek pouzdani izvor Footy Headlines objavio je fotografije dreseva, koji poseduju crne Adidas štrafte na ramenima, umesto dosadašnjih belih. Poslednji dresevi Junajteda koji su imali crne linije nošeni su u sezoni 2018/2019. Uz ove štrafte stiže i velika retro kragna koja poseduje tamno crvene i crne trouglove i dugmiće za kreiranje polo dizajna.

Legenda Junajteda, Erik Kantona, bio bi ponosan na ovaj dizajnerski detalj, sa ozbiljnim vibracijama 1994.godine. Pored toga, tu je i upečatljiva razlika u klupskom grbu, koji je ovoga puta dobio crveni štit u obliku pentagona oko sebe, podsećajući nas na verziju koju smo videli u 2019/20 kampanji.

Dres, sponzorisan od strane kompanije TeamViewer, takođe će imati i daleko tamniju nijansu crvene, dok će čarape stizati u crnoj boji i sa sličnim obrascem koji možemo videti na kragni. Ugovor Junajteda i kompanije Adidas trajaće do 2024. godine, dok se TeamViewer sponzorski ugovor nalazi u svojoj drugoj sezoni.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group