Najbolje ribe fudbalera

Možemo se složiti da je najlepša strana fudbala nežniji pol fudbalera...

Bilo da je reč o suprugama, dugogodišnjim devojkama ili kombinacijama za jedno veče, fudbaleri su oduvek bili magnet za prelepe devojke. Njihove savršene obline i neodovljiv osmeh, tope srca brojnih navijača širom sveta. Mada važi staro pravilo da o ukusima ne treba raspravljati, oko pojedinih devojaka se možemo složiti da su simbol za lepotu i savršenstvo. Donosimo vam jedinstvenu listu lepših polovina fudbalera, u kojoj smo sigurni da ćete uživati.

Kristijano Ronaldo - Alesija Tadeski

Proslavljeni fudbaler Real Madrida menja devojke kao na traci. Prema pisanju brojnih novina, njegova najnovija izabranica je Alesija Tadeski. Zanosna Italijanka, bivša devojka sina Premijera Italije, na pravi način je utešila Kristijana, nakon raskida sa Irinom Šejk. Da budemo iskreni, lista ne bi bila kompletna bez prelepe Irine, koja je dugo vremena topila srca muškaraca širom sveta.

Bastijan Švajštajger - Ana Ivanović

Priznajemo, ovde smo smo pristrasni. Naša Ana može uspešno da parira brojnim lepoticama, a činjenica da osim lepote ima i veliki talenat za sport, čini je iedealnom devojkom. Njen iskreni dečiji osmeh, istopio je srce „hladnog“ Nemca, koji je više puta isticao kako je pronašao devojku svog života. Od kako su u vezi, često je bodri na turnirima, čime privlači pažnju svetskih medija.

Piter Krauč - Ebi Klensi

Da se nelažemo, Piter je na ovoj listi samo zbog njegova izabranice. Jednom prilikom, kada su ga mediji pitali šta bi bio da nije fudbaler, Piter je iskreno odgovorio - bio bih nevin. Ovaj par, je već par godina u braku i imaju dvoje prelepe dece. Tužna vest za sve muškarce koji su se ponadali da imaju šanse kod zanosne Ebi.

Iker Kasiljas - Sara Karbonero

Dugogodišnji čuvar mreže madridskog Reala ima čime da se pohvali. Naime, njegova devojka je prelepa novinarka Sara Karbonero. Dovoljno je pogledati njene prelepe oči i vitak stas, da se shvati o kakvoj devojci je reč. Zaista, njih dvoje čine idealan par. par puta, Ikar je javno iskazao svoju ljubav prema Sari, neposredno nakon utakmice Reala.

Neimar - Elizabet Martinez

Kao i Kristijano Ronaldo, mlada nada Barselone često menja devojke. Popularnost, slava, novac i izgled, daju za pravo Brazilcu da često menja svoje izabranice. Trenutno, srce mu kuca za zanosnom Elizabet, advokatom koja može da se pohvali oblinama kakve se retko viđaju.

Baloteli - Rafaela Fiko

Ovde nismo sigurni da li je u pitanju veza, ili prolazna avantura, jer Mario ih ne drži blizu sebe suviše dugo. Jedna anegdota kaže da je Baloteli imao više modela nego ceo Pireli kalendar! Onda shvatamo kakav se potencijal u njemu krije. Nestašni fudbaler Milana, željan zabave, uspeo je da zavede zaista veliki broj devojaka.

Iako u svetu fudbala postoji zavidan broj prelepih lepotica, koje idu uz uspešne i bogate fudbalere, ovom prilikom vam ostavljamo mašti na volju, do nove liste i novih lepotica. Jedno je sigurno - fudbala i devojaka nikad dosta!

Č.K.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group