Najgore SKI nezgode svih vremena

Skijanje je prelep, ali vrlo opasan sport...

Svi koji skijaju će vam reći da je spuštanje niz snežnu planinu najlepši osećaj na svetu i da je to jedinstvena prilika da se povežete sa prirodom oko vas i da uživate u njenim lepotama. Postoji ogroman broj skijališta na svetu i svake godine, milioni ljude stanu na svoje skije i upute se na visoke planiske vrhove kako bi ih osvojili.

Skijanje je prelepo i zdravo, ali i vrlo opasno, a to je stvar koju mnogi zaboravljaju. Najbolji primer za to jeste nesreća koja se desila čuvenom vozaču Formule 1, Mihaelu Šumaheru, koji je na skijanju povredio glavu i koji je završio kasnije u komi, da bi sada bio u jako lošem fizičkom i psihičkom stanju.

Mala greška na skijanju može vas koštati života, a kada uzmete u obzir da postoje i opasnosti od lavina, onda rizik postaje još veći. Zato je vlro važno da skijate lagano i umereno, da idete na staze koje nisu previše strme i da uvek skijate na stazama koje se održavaju i koje posmatraju spasilačke službe, jer je to jedini način da provedete najbolje zimovanje.

Mi ćemo vam predstaviti komplilaciju najgorih ski nezgoda, gde ćete moći da vidite šta se sve dešava ljudima koji skijaju. Imajte u vidu da su ovo ljudi koji su pokušavali da urade ekstremne stvari, pa su sami krivi za ove nesreće, tako da budite pametni, skijajte polako i budite pažljivi i onda vam se ništa neće desiti.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group