Najpopularniji fudbalski klubovi na svetu

Fudbal je najpopularniji sport na svetu koji gledaju milioni muškaraca širom planete...

Ovaj prelepi sport nam pruža razonodu, uzbuđenje, neizvenost, ali i priliku da navijamo za omiljene klubove i da vreme provodimo sa prijateljima i porodicom uz omiljene grickalice i krigle hladnog piva.

Fudbal nije samo sport, to je tradicija koja se godinama poštuje u muškom svetu. Iako zbog njega možemo biti i tužni i srećni, nikada ne odbijamo priliku da ga gledamo i uvek se radujemo velikim takmičenjima i utakmicama u kojima se susreću najveći i najbolji timovi.

Iako svi mi najviše navijamo za naše, domaće timove, svi imamo i strane favorite za koje navijamo i koje bodrimo. To nas je navelo da se zapitamo koji su najpopularniji fudbalski klubovi na svetu. Odličili smo da to otkrijemo i popularnost smo utvrđivali na osnovu pratilaca koje ovi timovi imaju na društvenim mrežama.

Na osnovu toga, došli smo do liste od 15 najpopularnijih timova na planeti, pa ako vas zanima o kojim klubovima je reč, onda nastavite da čitate:

Foto:https://travel.zeelo.co/

V.P.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group