Najveći BOKS meč decenije

Verovali ili ne, najpopularniji bokserski meč ove decenije bio je između Youtubera koji će se sada ponovo sastati u revanšu...

Youtuberi postaju moderne superzvezde i sve ih više viđamo u filmovima, muzičkim spotovima, pa čak i u emisijama. Njihovi pratioci su uglavnom mlade osobe od 13 do 25 godina, ali ima i onih koji su u poznijim godinama i koji prate šta se dešava na YT sceni.

Međutim, Youtuberi su sada polako počeli i da ulaze u sportske vode, a ovaj bokserski meč je savršeni primer toga. Prošle godine u ringu su se sastale popularne Youtube zvezde, KSI i Logan Pol. Ova dva momka su se prozivali preko njihovih klipova da bi na kraju odlučli da je najbolje da svoje nesuglasice reše u ringu.

Njihov meč bio je neverovatno praćen i milioni fanova su ih pratili širom sveta i gledali koji od dvojice će biti jači. Međutim, posle 8 rundi, meč je završen nerešenim rezultatom. Zato su ovi momci odlučili da se ponovo sastanu i da jednom zauvek stave tačku na to ko je bolji i snažniji.

Predviđa se da će ovo biti najgledaniji boks meč u ovoj deceniji i da će biti pravi internet hit, a bokserski stručnjaci su u šoku.

„Ovo je zaista neverovatno, ovi momci nisu profesionalni borci i ni ne znaju da se bore kako treba, ali opet uspevaju da skupe milionsku publiku i to od ljudi koji čak ni ne prate boks i ne znaju sva pravila. Zaista šokantno i ne znam da li je ovo dobra ili loša stvar za boks“, rekao je jedan od profesionalnih boraca koji je želeo da ostane anoniman, ali koji tvrdi da on nikada ne bi mogao da napravi ovoliku gledanost svojim borbama, iako bi obojicu mogao da prebije bez problema.

Revanš je zakazan za 9. novembar,  a do tada pogledajte najbolje ntrenutke iz prethodne borbe, kao i komentare boraca na njihov nastup:

Foto:Metro

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group