Sport

Poletni jutjuber bi želeo Mekgregora za svoj sledeći veliki meč

Svet borilačkih sportova ponovo je potpuno poljuljan mogućnošću susreta između Džejka Pola i Konora Mekgregora, koji se po svemu sudeći može uskoro odigrati…

Pol nije siguran u sve ovo, ali je nakon nokauta nad Benom Askrenom u poslednjem pay-per-view događaju u Triller Fight Club areni, jutrjuber prilično siguran da su njegove šanse za borbu koju je dugo priželjkivao zapravo počele da rastu.

"Videćemo", izjavio je Pol MMA Junkie publikaciji nakon poslednje borbe. "Postoji dosta ljudi, ali iskreno, kada se radi o potpisivanju ugovora tu je dosta boraca koje je najbolje izbegavati. Iskreno, videćemo. Borba sa Mekgregorom postaje sve realističnija, kao što sam već rekao. Jednostavno želim da radim velike mečeve."

Za razliku od nekih njegovih MMA kolega, Mekgregor nije imao komentare na Polov poslednji performans. UFC legenda B.J. Pen, Dilon Denis belator velter i bivši UFC šampion velter kategorije Tajron Vudli, bili su samo neki od onih koji su itekako imali šta da kažu.

Iako Pol poseduje opcije, on tvrdi da je jedino zainteresovan za velike duele koji predstavljaju prave izazove. U prevodu, zainteresovan je za sve što donosi najviše novca i ima najviše smisla za njega.

 

"Moram napraviti malu pauzu", dodao je Pol. "Radio sam naporno od početka godine. Sada jedino želim velike mečeve. Istovremeno ovakvi dueli predstavljaju najveći izazov za mene. Ben Askren je bio korak napred. Pogledajte šta se dogodilo u 1:59 minutu borbe. Videćemo ko će biti sledeći izazov. Ne želim da se borim kako bi se jednostavno takmičio, želim da postavim izazov pred sebe. Želim tri, četiri miliona pay-per-view kupovina. Ko može doneti te cifre?."

 

Pol je pobedio u sva tri svoja bokserska meča do sada, iako su oni bili zakazani protiv slavnih ličnosti koje takođe nisu iz bokserskog sveta. Prvo, ovaj jutrjuber pobedio je kolegu Ali Eson Giba nokautom u prvoj rundi. U nastavku svoje borilačke karijere, Pol je nokautirao bivšu NBA zvezdu Nejta Robinsona u drugoj rundi. Ovaj žestoki nokaut je ubrzo postao viralan.

 

U međuvremenu, Mekgregor je nedavno potvrdio zakazan duel sa Dastinom Poirierom u trilogijskom meču UFC 264, koji će biti održan desetog jula. Do tada, irksi MMA borac uglavnom je ignorisao Polova ponavljanja i njegova isticanja mogućih borbi na društvenim mrežama, uključujući i maliciozne komentare vezane za njegovu verenicu Di Devlin.

 

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group