Polufinale Lige šampiona u Rimu: Pobednička četvorka na dramatičnoj utakmici Roma - Liverpul!

Dragana Krsmanović, Mario Milosavljević, Irena Stamenković i Zoran Aleksić, pobednici su Heineken kreativnog konkursa „Share the Drama Share a Heineken“. Zahvaljujući dobitnoj kombinaciji kreativnosti i sreće, imali su priliku da uživaju u spektakularnom polufinalu utakmice Lige šampiona u Rimu, između Rome i Liverpula koje je završeno rezultatom 4:2.

Među 70.000 navijača, ova četvorka je iz prvih redova na stadionu "Olimpiko" pratila dramatični meč koji je imao više obrta i bio vrlo neizvestan. Golove za Romu su postigli Džeko i Najngolan (dva gola), Džejms Milner je u petnaestom minutu postigao autogol u korist Rome, dok su sa druge strane najuspešniji strelci Liverpula bili Mane i Vajnaldum.

U toku utakmice gosti iz Liverpula su dva puta vodili, činilo se da rezultat drže pod kontrolom, ali domaćini su pružili otpor i snažnu borbu što se pokazalo i krajnjim rezultatom. Međutim, ova pobeda za Romu ne znači i plasman u finale Lige šampiona, 26. maja, u Kijevu, pošto je u prethodnom susretu Liverpul trijumfovao sa čak tri gola razlike.

"Gledanje jedne ovakve utakmice uživo na stadionu bio je neverovatan doživljaj za mene. Najbolji fudbal na svetu na samo nekoliko metara od nas, uz sjajnu energiju navijača sa tribina, učinili su da tih sat i po vremena svi zajedno upamtimo do kraja života" - istakao je  Zoran Aleksić , jedan od srećnih dobitnika konkursa "Share the drama, Share a Heineken" čije je oduševljenje podelio i ostatak ekipe.

Učešće u ovom kreativnom konkursu je moguće do 13. maja, a prijavljeni imaju priliku da osvoje ekskluzivno gledanje finala Lige šampiona u Atini ili Beogradu. Sve što treba da urade jeste da kupe Heineken promotivno pakovanje, pošalju kod na Heineken Srbija Viber Public nalog, nakon čega stiču pravo da kroz originalni tekst ili fotografiju pokažu kako "šeruju" dramu povodom ovog omiljenog fudbalskog takmičenja.

"Predlažem svim ljubiteljima Lige šampiona da budu kreativni i okušaju sreću jer možda baš oni osvoje gledanje finalnog meča. Šerujte dramu uz Heineken u krugu najboljih prijatelja i uživajte u spektakularnom finalu" - poručila je Irena Stamenković.

 

Nešto malo više od tri nedelje navijače deli od velikog finala ovogodišnje drame omiljenog fudbalskog takmičenja kada će snage odmeriti Real Madrid i Liverpul, i boriti se za osvajanje titule Lige šampiona.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group