Ronaldo bi od sledeće sezone mogao postati napadač mančesterskog tima

Sudeći prema italijanskim medijima Manchester City je dobio priliku da u svoje redove dovede napadača torinske ekipe, Kristijana Ronalda...

Tridesetšestogodišnji ofanzivni igrač poseduje ugovor sa klubom iz italijanske Serie A do sledećeg leta i zahtevao je da meč prethodne nedelje u Udinama startuje sa klupe, što je za pojedine samo potvrda glasina o tome da će on uskoro napustiti Juventus.

Sudeći prema Sky Sports News mreži, Juventus je ponudio Ronaldu da pređe u redove šampiona engleske Premier League, koji očajnički traga za napadačem nakon što je Serđo Aguero prešao u katalonski klub, istovremeno želeći da se reši rashoda koji nastaju zbog plate od pola miliona funti koliko nedeljno odvaja za portugalskog internacionalca.

Dodatne informacije navode da Ronaldo takođe želi da napusti Torino, uprkos tome što će Juventus tražiti odštetu od oko 21,4 miliona funti za njegove usluge.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group