Ronaldo i dalje želi da pobegne iz Mančester Junajteda ali u Evropi nema zainteresovanih

Budućnost Kristijana Ronalda u Mančester Junajtedu ostaje potpuno neizvesna nakon turbulentnog početka predsezonskog dela...

Prošlog utorka Ronaldo je razgovarao sa svojim novim trenerom, Erkom ten Hagom, o svojoj budućnosti u mančesterskom klubu. Portugalskom napadaču pridružio se i njegov agent Žorž Mendez, potvrđujući želju svog klijenta da mu bude dozvoljen odlazak iz kluba, u okviru želja da još jednom igra Ligu Šampiona. Tridesetsedmogodišnji fudbaler bio je potpuno odsutan tokom predsezonske ture svog tima na Tajlandu i u Australiji iz porodičnih razloga, kako sam tvrdi, što je objašnjenje koje je klub prihvatio.

Mendez konstantno traga za odgovarajućim klubom za Ronalda, pregovarajući sa Bajernom, Atletiko Madridom, uprkos tome što su oba kluba prvobitno odbila ponudu da potpišu ugovor sa Portugalcem. U idealnom Ronaldovom svetu, on bi trebalo da pređe u neki veliki evropski klub, ali su za sada interesovanje pokazali samo američki i bliskoistočni timovi, koje on smatra samo opcijama u slučaju nužde. Za sada nema ni jedne ozbiljne ponude evropskih klubova, sa njegovim klubom koji insistira kako fudbaler nije na prodaju.

Ronaldo se svratio na Old Traford prošle sezone iz italijanskog Juventusa. Tokom sezone 2021/22, portugalski kapiten je postigao dvadeset i četiri gola u trideset i osam pojavljivanja u svim takmičenjima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group