Ruski MMA meč startovao na konferenciji za novinare

Jedan MMA borac postao je viralna zavezda uletevši sa drop kikom u svog protivnika tokom žustre konferencije za novinare i rasprave koja je nastala pred njihov predstojeći meč...

Incident se dogodio tokom PopMMA događaja prošle nedelje, kada su se dva ruska borca sukobila pre njihovog zvaničnog susreta. Jedan od boraca pokušao je da uđe u glavu drugog plasiranim krošeom, pre nego što su krenuli zvanično da se obračunaju jedan protiv drugoga.

Obezbeđenje u studiju je intervenisalo i primolilo oba čoveka da se smire i sednu na svoja mesta sa svojim timovima. Naravno, ništa ne bi bilo toliko interesantno da stvari odavde nisu dodatno eskalirale. Borac u plavoj polo majici navodno je rekao: "Ajde da rešimo sve ovde i sada. Misliš da ću da ustuknem? Nikada!.

Dok su se stvari smirivale i oba čoveka bila u svojim uglovima, otvorila se prilika za borca koji je dobio iznenađujući udarac u lice da se zaleti pošteno na drugu stranu i osvoji jedan lagan poen. Gotovo previše savršeno, kamera se zaustavila na njemu sekund pre nego što se zatrčao i napravila savršen snimak, iz gotovo idealnog ulga, ovog iznenađujućeg udarca.

Borac, koji je sedeo u desnom uglu i koji je identifikovan kao Atamah, žestoko je nasrnuo đonovima na lice svog protivnika, oborivši i njega i sve oko sebe na zemlju. Do ovog trenutka svi su već shvatili koliko je ozbiljna čitava situacija i ubrzo uklonjeni sa bine od strane organizatora. Ova borba se još uvek nije održala, ali je potpuno jasno da će u njoj biti mnogo žuči i da će krv početi da lije od starta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group