Šampion lake kategorije junački prima surovi kroše Tora Bjernsona

Haftor Julius Bjernson i bokserski šampion Teo Lopez udružili su se u brutalnom izazovu udaranja organizovanom u teretani...

Kako bismo sveli sve u okvire poređenja, važno je naglasiti da je Lopez, šampion lake kategorije, visok 175 centimetara, dok je Planina viši za čitavih trideset centimetara, sa svojih 205,7 centimetara. Sa jedne strane bokserske rukavice nalazi se profesionalni borac i šampion sporta Lopez, koji je na početku ovog čudnog izazova uputio dobar kroše gromadi od čoveka u stomak. Uprkos tome što bi ovaj udarac boksera verovatno bacio većinu ljudi na pod, Planina se jedva pomakao, uprkos tome što se uhvatio za stomak kako bi pokazao da ga ipak boli, verovatno i samo iz razloga da bi se bokser lake kategorije osećao malo bolje.

Dva čoveka su se zatim zagrlila i Teo je podigao Torovu ruku u znak priznavanja šampiona. Na red je došao Bjernson, sa neverovatnom prednošću po pitanju visine i težine. Nakon što se postavio u pozu za udarac, Tor je uputio jak udarac u šampionov stomak, a nakon što se njegova pesnica sudarila sa telom, Lopez može biti viđen kako odlazi unazad. Međutim potpuno je jasno zbog čega je Lopez nepobeđeni borac sa rekordom od 16-0 i 12 nokauta, posebno nakon što vidite kako je apsorbovao snažni udarac velike levice čoveka kao odvaljenog od stene.

Lopez se trenutno priprema za svoju zakazanu borbu sa Džordžom Kabososom mlađim, sledećeg meseca. Što se tiče Tora, on se i dalje nalazi u svefri revijalnih borbi slavnih, u kojoj se isčekuje meč sa njegovim najvećim rivalom i bivšim strongmenom, Edijem Halom. Ova dva čoveka nalaze se u velikoj zavadi od kada je Bjernson optužio Hala za varanje na svetskom strongmen prvenstvu 2017. godine. Oba snagatora su smršala dobrano pred sučeljavanje na Floridi, međutim, kao što znamo, Zver je pretrpeo tešku povredu bicepsa tokom prošlog jula i ova borba je odložena.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group