Tajson Fjuri i Francis Nganu ukrstiće pesnice u interesantnom krosover meču

Tajson Fjuri je na senzacionalan način potvrdio da će se boriti protiv UFC šampiona Francisa Nganua sledeće godine u Las Vegasu, u meču koji će prema njemu oboriti sve dosadašnje rekorde u SAD...

Prošlog meseca, Fjuri je zamolio predsednika UFC šampionata Dejnu Vajta, da organizuje krosover boks meč sa rođenim kamerunskim borcem, ali umesto da se bore sa standardnim rukavicama od 340 grama, Kralj Cigana zahtevao je da ukrsti pesnice noseći MMA opremu.

U međuvremenu, Nganu je takođe veoma zagrejan za ovaj potencijalni susret u ringu i tvrdi da je neslaganje koje je nastalo između UFC teške kategorije i njegovih ljudi razrešeno ugovornim pregovorima za koje smatra da dostižu kompromis. Nedavno, šampion bokserskog ringa je dao intervju za iFL TV putem The Manchester Evning News, sugerišući da obojica žele da se njihov susret održi između februara i marta sledeće godine.

„Boriću se sa Francisom Nganuom u Las Vegasu sldeće godine, u martu ili februaru“, izjavio je Fjuri. „Ove godine nije bilo pregovora, zbog toga što imam nekoliko mečeva koje moram odraditi. Međutim, sledeće godine, možemo slobodno krenuti sa nekim ludim borbama. Ovo je masivan meč i verujem da će oboriti sve pay-per-view rekorde u SAD, zbog toga što dva šampiona teške kategorije kreću jedan na drugoga“.

Nganu je nedavno govorio o prebacivanju u sferu boksa i njegovu tešku kategoriju: „Ovo je nešto što sam uvek želeo i uvek sam smatrao da će se u jednom momentu moje karijere dogoditi, stoga, nikako ne sklanjam svoj pogled sa boksa“, izjavio je tridesetpetogodišnji UFC šampion teške kategorije za TMZ.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group