Tajson Fjuri oborio rekord Entonija Džošue pokvarivši krušku pred njihov meč

Dva britanska bokserska šampiona teške kategorije, konačno su se dogovorila oko borbe i trenutno se nalaze na pripremama za svoj naredni meč, tokom kojih je Tajson Fjuri odlučio da obori rekord Entonija Džošue na kruški...

Tridesetčetvorogodišnji Tajson Fjuri nije samo preskočio rekord svog narednog rivala, trideset i dve godine starog Entonija Džošue, već je Kralj Cigana uspeo da polomi rekord čitave mašine.

U kratkom snimku postavljenom na Instagram Stories od strane bivšeg profesionalnog boksera, Endija Lija, možemo videti Fjurija kako udara u krušku i dostiže brutalnih 993 poena, bez ikakvih problema preskačući mašinski limit postavljen na 991.

Nakon očitavanja rezultata, svi okupljeni ovacijama su čestitali Fjuriju na njegovim impresivnim udaračkim veštinama, sa šampionom koji je skakao od sreće nakon snažnog zamaha koji je oborio rekorde. Pre pet godina, Džošua je imao sličnu egzibiciju sa kruškom tokom svog pojavljivanja u The Graham Norton Show emisiji. Tada je bokser dostigao svega 848 poena, što je više od sto manje do njegovog suparnika.

Pošto su dve mašine očigledno drugačije i rezultati udaranja ne mogu biti precizno međusobno upoređeni, Fjurijevo uzbuđenje je definitino poslužilo kao nagomilavanje tenzije pred predstojeći meč. Džošua je prihvatio Fjurijev poziv na odmeravanje snaga i ova borba održaće se do kraja godine.

Koristeći svoj Twitter nalog, Fjuri je reagovao na Džošuin odgovor postujući: „Hej @anthonyjoshua šta kažeš veliki Dži, ajde da pružimo ljudima ono što žele jer Usjik kuka??? Imam datum i mesto, ko će vladati Britanijom?“, dodao je dvostruki svetski šampion teške kategorije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group