Tajson Fjuri priprema mlađeg brata za borbu protiv Džejka Pola

Tajson Fjuri će odleteti u Las Vegas kako bi pomogao svom polu bratu tokom priprema za njegovu borbu sa Džejkom Polom, otkrio je njegov otac Džon...

Nakon dugog niza uzajamnih uvreda koje su počele na društvenim mrežama, ovaj par je dobio zakazani međusobni meč koji će se održati 18. decembra u Tampa Beju. Tomi je navodno trenutno izvan SAD i krenuo je sa svojim pripremama, a njemu će se uskoro pridružiti i šampion koji će imati centralnu ulogu u noći borbe.

Džon Fjuri izjavio je BT Sport mreži: "Tajson će biti u uglu svoga brata te noći. On je, koliko ja znam, otputovao do njega i biće zajedno tokom par nedelja kako bi mu pomogao u pripremi. Sve što mu bude falilo, siguran sam da će Tajson uspeti da ga nauči. On će mu srediti glavu i nadam se da će Tomi pobediti u eksplozivnom maniru, što će biti kraj Džejku Polu."

Kralj Cigana, koji je nedavno imao jedan od najboljih nastupa u teškoj kategoriji svih vremena, u kome je uspeo da pobedi Vajldera po drugi put vraćajući nazad titulu šampiona za pojas, upozorio je svog mlađeg brata na veoma ozbiljan način. Tajson je bratu rekao da ukoliko ne bude uspeo da pobedi Pola, on će morati da promeni svoje prezime.

Kako je teškaš izjavio za Behind The Gloves: "Ukoliko Tomi ne može da prepolovi Džejka Pola, ja ću ga lično penzionisati iz sporta. On ima ambicije da postane svetski šampion, tako da nećemo ni misliti o pobedi nad običnim jutjuberom. Njegovo prezime je Fjuri. Ukoliko ne može da pobedi Džejka Pola, ja ću biti primoran da ga promenim".

Polova pojava u svetu boksa od prvog dana predstavlja glavnu temu kontraverzi između boraca i obožavaoca ovog sporta, dok su se jutjuberi predstavili svima iza rukavica u nekoliko revijalnih i dosta kritikovanih mečeva u svojoj dosadašnjoj karijeri, tako da je nemoguće reći da li su oni do sada postali pravi borci ili su i dalje samo fabrike za pravljenje novca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group