Tajson Fjuri želi da ukrsti pesnice sa Haftorom Bjernsonom

Tajson Fjuri je pozvao Haftora Bjernsona na egzibicioni boks meč koji bi sigurno bio borba decenije...

Bjernson, koji je poznat širokim masama kao Planina iz Igre Prestola, ušao je nedavno u svet boksa i pobedio ove godine svog rivala i bivšeg strongmena Edija Hala u njihovoj dugo očekivanoj borbi, koja se kuvala nekoliko godina.

Fjuri, koji se penzionisao iz profesionalnog boksa, sada je pokrenuo niz spekulacija o potencijalnim mečevima sa brojnim slavnim ličnostima, Stenom, Majk Tajsonom, Dvej Brunom, Lenoksom Luisom, a sada i Torom. Svetski šampion teške kategorije začinio je čitavu priču o potencijalnoj borbi sa bivšim strongmenom, ostavljajući prilično jasnu poruku na društvenim mrežama.

„Pitam se da li bi Tor Bjernson mogao da izdrži jednu ubitačnu desnicu u njegovoj velikoj bradi“, napisao je Fjuri na svom Instagram storiju. „Ko bi želeo Torov čekić? Da li bi ova planina bila prevelika za penjanje?“.

Bjernson je odgovorio putem svog ličnog naloga na ovoj društvenoj mreži, napisavši: „Šta se dogodi kada nezaustavljiva sila sretne nepokretni predmet? Možda ćemo saznati“. On je dodao putem drugog Instagram storija: „Ja sam stopostotno za rat. Uradimo to“.

Po visini Fjuri i Tor su identični, što bi njihovu potencijalnu revijalnu borbu učinilo pravim sudarom titana. Što se tiče težine, sa druge strane, Fjuri je jednom u vrhuncu svoje karijere i tokom borbe sa Vajlderom bio težak 126,5 kilograma, dok se Tor sada, nakon što je sklesao svoju figuru radi bokserske karijere, definitivno kreće negde oko te cifre. Međutim, sa svojim programom koji mu je doneo dosta vitkiju figuru, Bjernson bi mogao biti i nešto lakši.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group