Tajson protiv Džounsa 28. novembra

Sudar titana će se uskoro desiti...

Majk Tajson i Roj Džouns Junior, dva najveća boksera ikad, najavili su da će izaći na egzibicionu borbu 28. novembra u sportskom parku Dignity Health, u mestu Karson, u Kaliforniji. Borba će se emitovati kao emisija sa plaćenim pregledom, kao i na multimedijalnoj platformi Triller.

Tajson (54) je nekoliko puta zapalio interent tokom prošle godine nakon što je podsetio ljude na njegovu munjevitu sposobnost i snažno udaranje.

"To je zato što ja to mogu. I verujem da i drugi ljudi veruju da ja to mogu. Samo zato što imamo 54 godine, to ne znači da moramo započeti novu karijeru i da su nam životi gotovi.”, rekao je Tajson i objasnio svoj povratak.

Džouns (51) je takođe bio sjajan borac, osvajajući titule u srednjoj, super srednjoj, lakoj i teškoj kategoriji tokom svoje 20-godišnje karijere, koristeći kombinaciju brzine, inteligencije i snage.

I za njega je ovaj povratak stvar zabave i vraćanja najvećoj strasti. „Tajson je još uvek pakleni borac. Još uvek je problem koji se teško rešava u ringu, ali, ja sam spreman i jedva čekam da se sa njim susretnem, kako bismo osvežili naše boksersko sećanje."

Ostaje nam još malo više od dve nedelje do borbe, tako da budite spremnid a ispratite ovaj dokađaj, jer će on biti PAKLEN.

 
 
 
View this post on Instagram

Everyone Fights For A Reason. November 28th #TysonJones

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) onOct 30, 2020 at 9:17am PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group