Takmičenje u šamaranju - najbrutalniji sport ikada

Za koliko love biste ovog momenta ošamarili svog najboljeg ortaka ili brata?

Milion, dva, deset? Ma, šalimo se, znamo da biste to uradili čisto eto, jer postoji i diše. Ipak, kao što se to uvek dešava, Rusi su nacija koja sve prenosi na neki novi nivo, pa i šamaranje. Ludi Rusi su ovoga puta organizovali takmičenje u šamaranju, koje je verovatno najbrutalniji sport na koji smo do sada imali prilike da naletimo.

Pravila takmičenja su jasna – stojite mirno, čekate svoju šamarčinu, a onda potom istom snagom vratite svom suparniku. Ko poslednji ostane na nogama je pobednik.

Ako vas zanima kako ova simpatična manifestacija izgleda, pogledajte snimak ispod teksta, sa uključenim zvukom obavezno, jer ovi šamari jednostavno odzvanjaju.

U slučaju da vam padne na pamet da nešto slično organizujete u svojoj režiji, verujemo da će vas fotka koja prati ovaj tekst odvratiti od te ideje. Ukoliko ne želite da imate podlice preko pola lica i vrata, savetujemo vam da se držite zuce…

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group