U najgorem meču godine iranski Hulk izgubio od kazahstanskog Titana

Iranski Hulk je konačno imao svoj takmičarski sportski debi prošle nedelje u Dubaiju, gde je ukrstio pesnice sa Kazahstanskim Titanom, sličnim regionalnim džinom i malom zvezdom društvenih mreža, koja ipak ima, kako se ispostavilo, daleko jači udarac...

Čitav bokserski meč je bio prilično trom, kako se može očekivati, naravno. Ni jedan od ovih ljudi nije imao prethodno iskustvo kako u profesionalnom, tako i amaterskom bosku, tako da se to odrazilo i na sam kvalitet borbe. Međutim, Titan iz Kazahstana, čije je pravo ime Djumanov Almat Bakhitovič, na kraju je ipak počeo da udara i iskoristio je tu prednost kako bi pobedio Iranskog Hulka, odnosno Sajada Garibija.  

Iranski Hulk nije imao odgovor ni na jedan upućeni udarac njegovog protivnika, okrećući mu leđa i polako se udaljavajući od njega. Sudija je uskočio i iz nekog nepoznatog razloga omogućio mu nekoliko minuta pauze, nakon čega je uspeo da se dozove pameti, na neki način. Sledeći minut predstavio je novi nivo gnjavaže, jer su se oba borca saplitala o svoje noge i jurila jedan drugoga zamahujući kao vetrenjače.

Nakon nekoliko divljih zamaha i promašaja, Iranski Hulk je ostao bez vazduha, nakon čega ga je desnim krošeom protivnik bacio na pod. U ovom delu meča, sa prvom rundom koja samo što se nije završila, sudija je zvanično proglasio kraj meča.

Iranski Hulk je trebalo da se bori protiv bodibildera Martina Forda za KSW, ali je ovaj meč otkazan kada je Ford shvatio da njegov protivnik nije ni blizu pristojne borbene forme. Prebijanje Garibija ne bi samo izgledalo loše po Forda, već bi, kako je sam naveo, Hulk mogao da se povredi sam, ukoliko se ima u vidu čitav negativni publicitet nastao u njegovom pripremnom delu pred meč.

Na svu sreću po iranskog Hulka, ova borba je bila dovoljno mala kako bi mogao da je zaboravi, ujedno zaboravljajući da se šegači okolo i glupira, u nadi da nikada više neće stupiti u ring dok je živ.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group