UFC zvezde priželjkuju potencijalni susret Horhea Mesvidala i Konora Mekgregora

Više slika

Više slika

Blokbaster borba između Horhea Masvidala i Konora Megregora podržana je od strane MMA legende Čeila Sonena, koji tvrdi da je to jedan od najvećih UFC mečeva svih vremena...

Sonen veruje da ukoliko UFC želi da unese nešto više zabave u svoj svet i privuče pažnju šire javnosti on mora da upari dve najveće zvezde, Masvidala i Mekgregora, zajedno. Legenda sporta tipuje da će se Masvidal susresti sa Ircem u promocionoj BMF borbi za titulu, koja je održana samo u jednoj prilici, tokom UFC 244 događaja. Naravno, čekićar iz Majamija tada je zaustavio Nejta Dijaza u pohodu na BMF titulu, u meču održanom u Njujorku, novembra meseca 2019. godine.

Vezano za Masvidal vs Mekgregor meč, Sonen je izjavio: „Zaista verujem da ovo može biti jedan od najvećih mečeva, posebno ukoliko volite da privučete pažnju svetske javnosti i napravite dobru zabavu. Ukoliko stvarno tragate za dobrom zabavom, uvek je pravi posao da dovedete Mekgregora i uparite ga sa Masvidalom. Postavljajući BMF titulu u zalog, imate priliku da birate arenu, dok će se karte za tako nešto prodati u roku od 24 časa“.

Masvidal je nedavno izgubio od Kolbija Kovingtona, dok se Mekgregor nalazi iza dva vezana poraza u mečevima sa Dastinom Poirijerom. Irac obećava veliki povratak ovoga leta, sa Masvidalom koji se nameće kao potencijalni protivnik koji bi mogao da mu pruži dobrodošlicu u oktagon. Pored toga, Sonen nije jedina ličnost iz MMA sveta koja želi da vidi meč između Masvidala i Megregora, a pored brojnih poznatih imena, tu je Brendan Šaub takođe je ovaj spektakl upisao u listu želja, naglašavajući da on itekako ima smisla.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group