Veteran Flojd Mejveder šestog juna obeležava povratak u ring

Originalno zakazan za februar, egzibicioni meč između Flojda Mejvedera i Logana Pola održaće se šestog juna na Hard Rock stadionu u Majami Gardensu…

Inicijalna borba trebalo je da bude održana dvadesetog februara, ali je odložena zbog pandemije, a kao što je zvezda društvenih mreža istakla na svom youtube kanalu, čitavo stanje koje traje doveo bi smanjenog prisustva publike što je ujedno bio i glavni razlog za odlaganje.

Meč je ponovo potvrđen prošlog utorka uveče kada su Mayweather Promotions i Showtime Boxing pokrenuli kampanju na društvenim mrežama potvrđujući da će on biti emitovan na Showtime pay-per-view platformi.

Najbolji bokser svoje generacije poslednji put je viđen u akciji decembra meseca 2018. godine, kada je deklasirao japanskog kikboksera Tenšina Nasukavu u prvoj rundi. Bivši profesionalac povukao se u četvrtoj deceniji tokom 2017. godine, sa rekodrnim skorom od 50-0.

Pol, sa druge strane, imao je poslednji profesionalni meč novembra meseca 2019. godine, kada je izgubio sudijskom odlukom od svog kolege sa drštvenih mreža i medijske zvezde KSI-a. Njegov mlđi brat Džejk Pol veće je zaslužio svoje mesto u svetu boksa, sa skorom od tri prema nula u glavnim događajima protiv rivala koji su uglavnom nepoznati u ringu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group