Vidovita alpaka predvidela rezultate Svetskog prvenstva u fudbalu

Čitav svet, a posebno muška populacija, imaće samo jednu brigu na umu u narednih mesec dana, a to je ko će pobediti na Svetskom prvenstvu u fudbalu...

I dok se brojni bave statistikama, marljivo prateći aktivnosti svojih omiljenih fudbalera u klupskim takmičenjima, uzimajući u obzir njihovo igranje u različitim vremenskim uslovima i životnim situacijama, na drugoj strani su oni koji su spremni da sve stave na kocku i oslone se na sujeverje kada se radi o predviđanju pobednika.

Tu su naravno i oni koji svojim ritualima prilikom gledanja utakmica ometaju sve ukućane – ako je žena peglala veš kada je Mitrović postigao gol u kvalifikacijama, ona to mora raditi svaki put kada naša ekipa igra, primera radi.

Ipak, ovog puta vam predstavljamo jedan sasvim drugačiji način predviđanja pobednika. Prema pisanjima svetskih medija, jedna vidovita alpaka predvidela je da će Engleska uspešno završiti nokaut fazu Svetskog kupa, ali da Vels neće imati toliko sreće.

Alfi alpaka je iz Oksona i prema navodima je veoma inteligentan. Njemu je dat veliki broj zastava prekrivenih senom, a zastava sa koje bi pojeo seno trebalo bi da predstavlja njegov izbor šampiona u Kataru.

Ipak, ovaj stručnjak je već omašio svoje predviđanje, jer je svojim potezom pokazao da će Engleska izgubiti svoju prvu utakmicu od Irana, ali će se probiti napred, zajedno sa timom Sjedinjenih Američkih Država.

Da li će ostatak Alfijevog proročanstva biti tačan, ostaje da vidimo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group