Zavirite u luksuzne vile poznatih fudbalera

Najbolji fudbaleri na svetu zarađuju „bezobrazno“ mnogo love, što im daje povoda da istu troše na skupa kola, avione, jahte, žene i naravno vile koje zovu domovima...

Deset najplaćenijih fudbalera na svetu, zajedničkim snagama zaradilo je zahvaljujući svom umeću u 2015. godini preko 400 miliona dolara. Na samom vrhu liste su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, sa 79 i 70 miliona. Ova činjenica nam pokazuje koliko su fudbaleri cenjeni i dobro plaćeni, a fotografije njihovih kuća pokazaće vam način njihovog života, o kom većina može samo da sanja. Uživajte!

1. MARIO BALOTELI

– Ovaj momak ima svega 25 godina, a već je igrao u nekim od najboljih fudbalskih klubova na svetu – od Mančester Sitija do Milana, pa sve do Liverpula. Za Maria kažu da je i više nego talentovan igrač, ali je takođe vrlo nepredvidljiv i nestabilan kao ličnost, što se može zaključiti na osnovu njegovog načina života. Kada je živeo u Liverpulu, kupio je vilu koja ga je koštala 5 miliona, u kojoj je bio bazen, privatno pozoište i bioskop, između ostalog. Ono što je zanimljivo jeste da je ista raspoloživa za izdavanje, jer se Balotteli preselio opet u Milan.

2. ANDREAS INIJESTA

– Verovatno najbolji igrač nove generacije. Za njega se tvrdi da je morao da poseduje veliku kuću, jer u maloj ne bi mogao da izloži sve trofeje na prvenstvima koje je osvojio igrajući za Barselonu i španski nacionalni tim. U njegovom posedu nalazi se prelepa kuća koje je napravljena specijalno za njega pre nekih desetak godina, na čijem frontalnom delu je uklesano njegovo ime i broj dresa koji nosi. Ovo je možda jedan od najboljih načina da fudbaler pokaže svoju ljubav prema timu za koji igra. Bazen, 5 spavaćih soba, pa čak i mala kapela nalaze se unutar ove 4,6 miliona procenjene kuće.

3. GARET BEJL

– Nakon što je potpisao ugovor za Real Madrid, Bejl je postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu, potisnuvši čak u drugi plan Kristijana Ronalda. Vrlo brzo se preselio u Kakinu „staru“ kuću, koja važi za jednu od najekskluzivnijih i najskupljih u Madridu. U komšiluku su mu naravno niko drugi do Kristijano, Zinedin Zidan i mnoge druge poznate španske ličnosti. Procenjuje se da nekretnine u ovom kraju koštaju oko 6 miliona dolara. Njegova vila ima 6 garaža za automobile, teretanu i bazen između ostalog.

4. DžON TERI

– Ovaj fudbaler je živeo nedaleko od Londona u veoma mirnom kraju. U njegovom posedu nalazila se masivna vila sa 10 spavaćih soba, privatnim pozorištem, podzemnim akvarijumom i mnogim drugim luksuznim elementima koju je odlučio da proda za nezamislivo veliku cifru od čak 16 miliona šunti. U istom selu kupio je nedavno novu prelepu kuću, koja je nekada pripadala golferu Kolinu Montgomeriju, a procenjuje se na oko 6,5 miliona dolara.

5. LIONEL MESI

– Ovaj momak nosi epitet najboljeg fudbalera u istoriji fudbala i to sa veoma dobrim razlogom. Zajedno sa Andres Inijestom, Ćavijem i drugim legendama Barselone, pretvorili su fudbal u jedan od najzanimljivijih događaja na planeti. Da voli fudbal malo je reći, a najbolji pokazatelj njegove ljubavi je njegov dom koji će biti u obliku lopte, i imanje koje liči na fudbalski teren. U istom će se kada izgradnja bude završena nalaziti spa i privatno pozorište, između ostalog. Cena izgradnje se procenjuje na oko 5 miliona dolara.

6. KRISTIJANO RONALDO

- Kad god posmatramo život Mesija, moramo i Ronalda, jednostavno dve strane istog novčića. Izuzetni portugalski fudbaler poseduje vilu vrednu neverovatnih 7.2 miliona dolara u blizini Madrida. Sa svojih 7 spavaćih soba, 8 kupatila i luksuznim bazenom, ova vila je pravi dragulj u kojem Kristijano provodi svoje slobodno vreme. Ipak, saznali smo da fudbaler želi da je proda, kako bi bio bliže centru grada.

7. DIDIJER DROGBA

- Ukoliko niste znali, Drogba i dalje igra fudbal i to vrlo uspešno. Fudbaler Obale Slonovače je jedan od najboljih fudbalera sa afričkog kontinenta. Njegova mesivna vila danas vredi 14.4 miliona dolara, koja pored osnovnog luksuznog sadržaja u sebi sadrži i manji sportski muzej!

8. TJERI ANRI

- Još jedan u nizu legendarnih fudbalera na našoj listi. Svoju bogatu karijeru je završio u Njujork Red Bulsima, nakon 16 godina u Evropi. Na kraju, skrasio se u jednom od najlepših delova Njujorka - u masivnoj kući vrednoj preko 15 miliona dolara. Tjeri, kao veliki ljubitelj životinja, poseduje masivni akvarijum u kojem se nalaze prelepe ribe i koralni motivi.

9. VEJN RUNI

- Vila napadača Mančester Junajteda više liči na zamak, nego na običnu luksuznu kuću. Imajući u vidu da je u pitanju jedan od najbolje plaćenih fudbalera u Engleskoj, ovakva činjenica ne treba da čudi. Vejn je kuću kupio za "samo" 6 miliona dolara i uložio u nju gomilu novca. Danas luksuzna vila vredi neverovatnih 17.83 miliona dolara! Njegova kuća sadrži muzej, unutrašnji bazen, teatar i gomilu drugih luksuznih dodataka.

10. DEJVID BEKAM

- Spisak ne bi bio kompletan bez Bekama. Uređena po ukusu Viktorije, kuća odiše sa stilom i ukusom. Masivno zdanje se prostire na više desetina kilometara i karakteriše ga savršena bašta, prepuna zelenila i mini vodopad! Nema sumnje da pojedini ljudi umeju da uživaju...

Č.K.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group