Zvezda je novi šampion Srbije! (VIDEO)

Titula je crveno-bela! Košarkaši Zvezde su posle 17 godina uspeli da dođu do trofeja u srpskom nacionalnom šampionatu…

Igrači Crvene zvezde su uspeli da savladaju Partizan i u trećoj finalnoj utakmici (58:54), pa se titula posle 17 godina našla u rukama crveno-belih.

Meč je na startu bio jako tvrd, sa malo poena i dobrom odbranom Partizana koji je uspeo da zaustavi Zvezdu u prvom poluvremenu, a u jednom trenutku je čak imao i dvocifrenu prednost. Delovalo je kao da se tim iz Humske uplašio tolike prednosti, pa se odjednom našao u podređenom položaju, jer je prednost istopljena već do kraja treće četvrtine.

U poslednjoj deonici su crno-beli jurili vođstvo protivnika, polazilo im je za rukom da u finišu zaplaše, ali ne i da spreče večitog rivala da dođe do trofeja.

Svi igrači Zvezde su podjednako ugravirali ime u trofej, a najefikasniji na poslednjem susretu u finalnoj seriji bili su Luka Mitrović i Branko Lazić sa po 13 poena. Na drugoj strani, Nikola Milutinov se istakao sa 17 poena, dok ostali igrači nisu uspeli da dođu do dvocifrenog učinka.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group