Vožnja - Automobili

Novitec Maserati Levante Esteso – naša omiljena zver

Spremite se za sportski SUV kakav nikada niste videli...

Novitec je kompanija koja se bavi redizajniranjem i usavršavanjem popularnih automobilskih modela. Ovoga puta u radionicu ove kompanije stigao je Maserati Levante koji je dobio prvoklasni „makeover“.

Levante sam po sebi izgleda moćno i imresivno, ali sa Novitec dodacima, ovo je automobil sa kojim se ne smete šaliti. Agresivni sportski branici, difuzori za vazduh, spojleri i sajtne samo su neki od dodataka koji povećavaju aerodinamiku ovog automobila i čine da njegov vizuelni utisak bude još snažniji.

Novitec se potrudi da svaki detalj na ovom automobilu dotera i unapredi, pa je i fabrički motor takođe zamenjen. Ispod haube nalazi snažni 3.0 litarski twin turbo motor koji razvija skoro 500 konjskih snaga, što znači da je ovo jedan veoma brz SUV. To takođe znači da ovo vozilo dostiže brzinu od 100 km/h za 4,8 sekundi.

Pored brzine, Novitec se potrudio da ovaj automobil bude komforan i udoban pa je povećao već impresivne i zadovoljavajuće dimenzije.  Zbog svojih novih komponenti, Esteso je čiri od Hamera H2 što je prilično impresivno, a to znači da će ovaj automobil moći da smesti veliki broj ljudi u svoju unutrašnjost.

Novitec je definitivno kreirao automobil koji će postati glavni konkurent automobilima kao što su Porsche Cayenne i BMW X6.

Uživajte u galeriji i pogledajte kako izgleda ova zver.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group